Schoenspanner Lureaux

Schoenspanner Lureaux

Klantenbeoordeling = 9,3 Niet Goed Geld Terug Gratis Thuisbezorgd & Retour

! SUMMER SALE [TOT -55%]. EINDIGT OVER !

Schoenspanner Lureaux

Normale prijs € 50,00 Slechts € 30,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8720574421958
96% past de schoenen direct door het volgen van onderstaand maatadvies
1 jaar garantie
Klantenbeoordeling (2300+) = 9,3 =
Voor 09:45 besteld (ma-vr), 's avonds in huis ()
Voor 17:00 besteld (ma-vr), morgen gratis bezorgd ( )
Voor 20:30 besteld (ma-vr), morgen gratis bezorgd ()
94% beveelt Lureaux aan en houdt zijn items, maar voor het geval dat... je kunt binnen 100 dagen eenvoudig en gratis ruilen of retourneren
Maatadvies: Zorg dat de maat van de schoenspanner overeenkomt met de schoenmaat.

Schoenspanners van Lureaux

Wil jij jouw schoenen lang goed houden? Dan kan dit paar cederhouten schoenspanners zeker niet ontbreken. Het is namelijk de basis van een schoen die lang meegaat:
  1. Ten eerste zorgt het er namelijk voor dat jouw schoenen vele malen beter in vorm blijven. Het spansysteem functioneert in de breedte en in de lengte waardoor de schoen volledig in model blijft. Zeg gekreukelde schoenen gedag!
  2. Daarnaast heeft dit onbewerkte cederhout een natuurlijk geur en eigenschap die ervoor zorgt dat geurtjes in de schoenen worden geneutraliseerd. Ook zorgt dit ervoor dat bacteriën worden gedood. Het kan voorkomen dat er wat wit hars op de schoenspanners is achtergebleven. Dit is niet erg, het is immers een natuurproduct. Zit er wat wit hars op de schoenspanners? Veeg dit er dan af met een licht vochtige doek.
  3. Bovendien neemt cederhout ook onnodig vocht op dat in de schoenen en het leer is getrokken. Hierdoor ademen de schoenen beter, scheuren de schoenen minder snel en blijven de schoenen beter in conditie.
  4. Tijdens het schoonmaken of afnemen van uw schoenen is een schoenspanner ook erg handig. De schoenspanners zorgen er namelijk voor dat u de oppervlakte van de schoenen kunt schoonmaken zonder de vorm van de schoenen aan te tasten.

Maat Lureaux Schoenspanner

De leest van Lureaux schoenen is dezelfde als van deze schoenspanner. Hierdoor passen ze naadloos en blijven jouw schoenen in de juiste vorm! Het is daarom belangrijk bij een schoenspanner dat u uw eigen maat kiest. De schoenspanners spannen namelijk precies de schoenmaat waar ze voor staan aangegeven. Een te grote maat rekt uw schoen uit en een te kleine maat spant onvoldoende.
Meer informatie
Special Price 30,00

1. SCHOENEN MAATADVIES

VUISTREGEL (96% past de schoenen direct): Lureaux schoenen vallen wat ruimer uit in de lengte: ongeveer een halve schoenmaat. Draag je bijvoorbeeld altijd maat 44? Bestel dan maat 44. Kom je tussen twee maten uit (je draagt maat 43 en de andere keer maat 44)? Kies dan voor maat 43.

Brogues: de brogues vallen iets kleiner dan de overige schoenen. Ons maatadvies: Lureaux brogues vallen "true to size". Draag je altijd maat 44? Bestel dan maat 44. Kom je tussen twee maten uit (je draagt maat 43 en de andere keer maat 44)? Kies dan bij de brogues voor maat 44.

Lureaux schoenen hebben breedtemaat G. Als je voeten niet buitengewoon breed of smal zijn, dan moeten Lureaux schoenen jou zeker passen. Alle Lureaux schoenen hebben dezelfde pasvorm en leest. Als je reeds Lureaux schoenen draagt, dan kun je altijd dezelfde maat blijven bestellen.

Twijfel je nog over je maat of wil je meer zekerheid dat je de juiste maat bestelt? Meet dan je voetlengte op om de juiste Lureaux schoenmaat te vinden. Om je voetlengte te meten, plaats je de achterkant van je hiel tegen een rechte muur of object:
Voetlengte meten
1. Meet je voetlengte: meet je voetlengte door een liniaal of meetlint plat op de grond te plaatsen, recht langs de binnenkant van je voet, van je hiel tot je tenen. Plaats een voorwerp met een platte kant recht tegen je tenen, waarbij de rechte kant het uiterste punt van je (langste) teen raakt. De onderkant van dit voowerp valt nu loodrecht op het liniaal of meetlint dat op de grond ligt. De afstand tot dit punt is jouw voetlengte (gemeten vanaf de muur waar je je hiel tegenaan hebt geplaatst). Gebruik deze meting als "voetlengte" bij stap 2. Overigens kunnen de voetlengtes tussen je voeten verschillen. Dit is normaal. Gebruik altijd de voetlengte van je grootste/langste voet.
2. Bepaal de juiste LUREAUX SCHOENMAAT: gebruik de "voetlengte" uit stap 1 en plaats deze in de VOETLENGTE kolom. In de kolom LUREAUX SCHOENMAAT vindt u vervolgens de juiste LUREAUX SCHOENMAAT (passend bij jouw voet):
Lureaux Maattabel
Vragen? Neem dan contact op via onze Live Chat of per e-mail. Mochten de schoenen alsnog niet blijken te passen, dan kunnen deze altijd gratis en makkelijk geretourneerd of geruild worden.

2. RIEMEN MAATADVIES

Als vuistregel geldt dat de juiste riemmaat = heupomtrek in cm. De meting van de riemmaat eindigt namelijk bij het middelste riemgaatje. Dit correspondeert met de heupomtrek, omdat dit de effectieve afstand is hoe u de riem om de heupen draagt. De totale riemlengte is dus groter dan de heupomtrek, omdat deze meting niet eindigt bij het middelste riemgaatje, maar tot het uiteinde van de volledige riem.

Wil je jouw riemmaat weten? Neem dan een meetlint voor het achterhalen van de omtrek van je heup. Leg het meetlint over de plek waar je jouw riem wenst te dragen.
- Komt de meting uit op 85-100 centimeter? Kies dan voor riemmaat 90.
- Komt de meting uit op 100-110 centimeter? Kies dan voor riemmaat 100.
- Komt de meting uit op 110-120 centimeter? Kies dan voor riemmaat 110.

3. SLIPPERS MAATADVIES

Lureaux slippers vallen wat ruimer uit in de lengte: ongeveer een halve maat. Draag je bijvoorbeeld altijd maat 43? Bestel dan maat 43/44. Kom je tussen twee maten uit (je draagt maat 42 en de andere keer maat 43)? Kies dan voor maat 43/44. Lureaux slippers hebben breedtemaat G. Heb je smalle voeten, gemiddeld brede voeten of zijn je voeten iets aan de brede kant? Dan moeten Lureaux schoenen zeker passen.

KLANTENBEOORDELING = 9,3 (2543 reviews)

ALLE REVIEWS BEKIJKEN


COMBI-DEALS & STAPELKORTING

BESPAAR TOT 100 EURO OP JE BESTELLING

SCHOENEN + SCHOENEN

Combineer 1 PAAR SCHOENEN/SNEAKERS en ontvang 15 EURO KORTING VOOR IEDER EXTRA PAAR SCHOENEN/SNEAKERS.
Combi-Deals Lureaux

SCHOENEN + RIEMEN

Combineer 1 PAAR SCHOENEN/SNEAKERS + 1 RIEM en ontvang 10 EURO KORTING VOOR IEDERE EXTRA SCHOENEN-RIEM COMBI-DEAL.
Combi-Deals Lureaux

SCHOENEN + RIEMEN + SLIPPERS/SOKKEN

Combineer 1 PAAR SCHOENEN/SNEAKERS OF RIEM + 1 PAAR SOKKEN OF SLIPPERS en ontvang 5 EURO KORTING VOOR IEDERE EXTRA SCHOENEN/RIEM + SLIPPERS/SOKKEN COMBI-DEAL.
Combi-Deals Lureaux

Lureaux Gives Back

Als we meerdere producten in 1 verzenddoos kunnen versturen dan besparen we op verzendkosten. Hier willen we je graag van laten meeprofiteren. Daarnaast ontvang je EXTRA STAPELKORTING.