Klantenbeoordeling = 9,3 Niet Goed Geld Terug Gratis Thuisbezorgd & Retour

PROFITEER NOG VAN 2x KORTING: SUPER VOORJAARSSALE (=KORTING T/M 54%) + 12% EXTRA KORTING MET CODE "TODAY12"

Over Ons

Over Ons

Geschiedenis

Ongeveer 6 jaar geleden was onze oprichter, Bas van der Lugt, in de stad op zoek naar unieke veterschoenen. Bas: "De schoenen die ik kon vinden waren erg saai en ouderwets. Bovendien kosten deze schoenen al gauw honderden euro's. Naar mijn idee zouden deze schoenen een stuk moderner én betaalbaarder moeten zijn." Want.. waarom zijn nette veterschoenen eigenlijk altijd zo belachelijk duur en/of saai? Op die vraag probeerden wij een antwoord op te vinden. En wat bleek na marktonderzoek? Bij de grote merken heeft de tijd - merkwaardig genoeg - stil gestaan:

  • Er is afgelopen decennia helemaal NIETS aan innovatie gedaan door deze grote merken. De productieprocessen, verkooptechnieken en kanalen zijn nog hetzelfde als in 1970.
  • Iedere schoen krijgt - nog steeds - dezelfde inspiratieloze, oubollige look (zwarte of bruine kleur).
  • De luxe marge (ca. 70%) wordt - nog steeds - schaamteloos in rekening gebracht, waardoor je de absolute hoofdprijs (200-400 EURO) betaalt voor een paar ouderwetse veterschoenen.

Mag het misschien wat vooruitstrevender? Mogen de ontwerpen misschien wat moderner? Mogen de prijzen inmiddels misschien wat omlaag?
En hoe komen deze grote merken (of "dinosaurussen" zoals wij ze noemen) hier eigenlijk al zo lang mee weg?
Simpel: de klant pikt het. En zolang dat niet verandert, komen ze er mee weg. De klant heeft ook weinig keuze, want alternatieven waren er nauwelijks (zo hebben wij zelf gemerkt). Bovendien is men bang om "er niet bij te horen" als ze zouden kiezen voor een modern design.

Onze missie

Wij pikten dit in ieder geval niet langer en lanceerden ons eigen schoenenmerk. Ik vroeg aan ons design- en productieteam om de traditionele - en doorgaans dodelijk saaie - veterschoenen opnieuw vorm te geven. Het resultaat vonden wij heel vet en besloten Lureaux op de markt te brengen. Wij wilden ver weg blijven van ouderwetse, saaie, zwarte en bruine schoenen en hoge prijzen. Daarom hebben wij krachtige en levendige kleuren verwerkt in onze ontwerpen. Lureaux schoenen kan je dragen tijdens een vergadering op maandagmorgen, een avondje uit en alles daar tussenin. Wij hanteren een direct-to-consumer model: wij leveren direct aan de consument. Geen tussenhandelaren. Enkel de minimaal vereiste marge. Hiermee ontvangt u ongekend veel luxe voor een zeer voordelige bedrag: u koopt namelijk schoenen met een waarde van meer dan €300 voor slechts +/- €100. Een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitsverhouding.
Niet goed? Geld terug! Bovendien geven wij 1 jaar garantie. Jij niet tevreden? Wij niet tevreden!
Dankzij de steun van een groeiende Lureaux familie - onze klanten en volgers - is deze aanpak erg succesvol gebleken:

  • Tot dusver zijn er meer dan 100.000 Lureaux schoenen verkocht (in meer dan 78 landen)
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0 en 97% (!) beveelt ons aan (gebaseerd op 1000+ reviews via Kiyoh/Klantenvertellen)
  • Meer dan 23.000 likes op Facebook (and counting)

Doe ook mee! Verzet je tegen de dure en saaie schoenen van de grote merken. Gooi je oude schoenen weg en kies voor de nieuwe generatie herenschoenen!

WAAROM LUREAUX?

Unieke Schoenen

Want het leven is veel te kort om saaie schoenen te dragen! Lureaux schoenen zijn voor hen die gezien durven te worden.

Unieke Prijs

Direct-To-Consumer = Beste prijs-kwaliteit in de branche.

Unieke Service

Gratis Ruilen & Retourneren. Niet Goed Geld terug. 1 Jaar garantie. Same Day of Next Day thuisbezorgd.

KLANTENBEOORDELING = 9,0!

100.000+
5.000+
23.000+
9,0
97%