Klantenbeoordeling = 9,3 Niet Goed Geld Terug Gratis Thuisbezorgd & Retour

VANDAAG: LAATSTE MATEN SALE (= EXTRA AANGEVULD & EXTRA AFGEPRIJSD) ÉN 1+1 POLO GRATIS T.W.V. 79,95

Verkooppunten

B2B / Retailers / Groothandel

Wij houden er van om onze passie voor kleurrijke schoenen en ons merk met gelijkgestemden, liefhebbers en bedrijven te delen!

Veel van onze klanten kochten Lureaux schoenen na het zien van de schoenen met hun eigen ogen. Veel klanten willen namelijk de schoen voelen met hun eigen handen, de patronen en kleuren van dichtbij bekijken en de schoenen op locatie passen aan hun eigen voeten.

Om gehoor te geven aan deze wens, willen wij meer schoenenliefhebbers de kans te geven om onze schoenen met hun eigen ogen en handen te kunnen ervaren. Daarom hebben wij een retailer programma opgezet. Dit geeft retailers de mogelijkheid om unieke kleurrijke schoenen te presenteren en te profiteren van een extra inkomstenstroom.

Begin met het verkopen van Lureaux in jouw winkel!

Geloof jij in Lureaux en heb jij een (eigen) winkel? Wordt dan een Lureaux retailer en verdien iedere maand extra door onze kleurrijke schoenen te delen met jouw klanten! We werken samen met B2B platform Ankorstore, zodat je kunt profiteren van een consument-achtig inkoop ervaring.

Bezoek Lureaux Ankorstore voor onze catalogus en groothandelsprijzen. 

Waarom Lureaux schoenen verkopen?

  • Je profiteert en lift direct mee op onze merkbekendheid en marketinginspanningen en (re)posten jouw content met Lureaux schoenen op:
  • Dit concept werkt: we verkopen inmiddels in meer dan 100 landen
  • Je winkel krijgt - indien gewenst - een vermelding (incl. link) op onze website met meer dan 200.000 (!) maandelijkse bezoekers!
  • Een aantrekkelijke inkoopprijs met 60 dagen betaaltermijn
  • "Because life is too short to wear boring shoes!"

TIJDELIJKE ACTIE: Ontvang €100 korting + 10% korting + gratis verzending op je eerste Ankorstore bestelling tot 2 februari 2022! Voor een zeer beperkte investering heeft u dus al een leuke voorraad om een test mee te draaien, als je bestelt via onze Lureaux Ankorstore winkel. 

Hoe word ik een Lureaux retailer?

  1. Registreer jezelf op Ankorstore als een retailer door te klikken op BEZOEK ANKORSTORE
  2. Na het registreren, kun je gebruik maken van kortingscode LIFT-GDVKCXLQ voor jouw €100 korting + 10% korting + gratis verzending op je eerste bestelling

Contact:

Als je vragen hebt over ons merk, producten of retailer programma stuur mij dan een WhatsApp berichtje op +31628519451.