Klantenbeoordeling = 9,3 Niet Goed Geld Terug Gratis Thuisbezorgd & Retour
Vragen? Gebruik onze Live Chat!

! PRE-ORDER SALE = LIVE! PROFITEER VANDAAG VAN KORTING OP DE NIEUWE COLLECTIE !

Klantenservice

Klantenservice

Vraag het ons!

 • Retourneren & Ruilen

  Blijken de schoenen niet te passen, ben je niet tevreden of mocht je van gedachten zijn veranderd? Geen probleem! Je kunt onbeschadigde en ongedragen artikelen bij ons uiteraard GRATIS retourneren en ruilen. Beschadigde artikelen kunnen we helaas niet vergoeden of accepteren. De enige uitzondering op deze regel is als er direct, na levering en voor het dragen van de artikelen, een digitale foto van de artikelen wordt gemaakt waaruit blijkt dat het artikel beschadigd is geleverd. Volg voor het retourneren of ruilen van artikelen onderstaand stappenplan:


  Stappenplan Retourneren & Ruilen

  1 Download HIER het Lureaux Retourformulier, print het Lureaux Retourformulier uit, vul het zo volledig mogelijk in en voeg het formulier in de doos van uw retourzending. Het liefst ontvangen wij ook een foto van het ingevulde retourformulier per mail (retouren@lureaux.com), zodat we uw retour sneller kunnen verwerken.

  2 Maak een DHL Retourlabel aan. Dit doet u door alle onderstaande stappen te doorlopen. Als u deze stappen niet volgt, dan zal DHL uw retourzending weigeren.
  - Klik HIER en vul het DHL formulier in. Er wordt op de pagina ook naar een referentienummer gevraagd. Vul hier uw ordernummer ("ORD-x-xxxxx") in. Klik vervolgens op "Volgende" en "Versturen".
  - Vervolgens ontvangt u een e-mail van DHL. De e-mail zelf bevat nog niet de barcode die u nodig heeft. De e-mail bevat wel een linkje naar de barcode. Klik op dit linkje (in de e-mail van DHL die u net ontvangen heeft staat “Klik hier om uw label te printen”).
  - Print uw retourlabel uit (let op: dit is dus een barcode) en plak deze op de verzenddoos van uw retourzending, zodat de medewerker bij de DHL Parcelshop het label kan scannen.

  3 Voeg de artikelen in een stevige doos, inclusief ingevuld Lureaux retourformulier (in de verzenddoos) en retourlabel/barcode (op de buitenkant van de doos). Geef de verzenddoos vervolgens af bij een DHL Parcelshop naar keuze. De barcode zal gescand worden door een medewerker van de DHL Parcelshop. Zorg dus dat deze barcode zichtbaar op de retourzending is bevestigd en gescand kan worden. Klik HIER om een DHL Parcelshop bij jou in de buurt te vinden.

  Wij proberen uw retourzending vervolgens zo snel mogelijk te verwerken. Meestal lukt dit al binnen een week. Wilt u artikelen ruilen en heeft u de artikelen al binnen enkele dagen nodig? Dan adviseren wij u de artikelen definitief retour te sturen en een nieuwe bestelling te plaatsen. U heeft de artikelen dan vaak de volgende dag al in huis. Het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen storten we terug via de door u gekozen betaalmethode tijdens uw bestelling (dit geldt enkel voor definitieve retouren). Let op: retourneer of ruil uw artikelen wel binnen 90 dagen na ontvangst. Wij besteden uiterste zorg aan de verzending. Mocht je jouw schoenen toch beschadigd ontvangen, meld dit dan zo spoedig mogelijk.

  Heb je opmerkingen of feedback? Geef het aan ons door!

  Retouradres:
  Lureaux
  Coenecoop 595
  2741 PT
  Waddinxveen
 • Betalen
 • Bezorgen
 • Bestellen
 • Garantie
 • Overige