Klantenbeoordeling = 9,3 Niet Goed Geld Terug Gratis Thuisbezorgd & Retour
Vragen? Gebruik onze Live Chat!

Pre-order

Pre-order
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina

Pre-Order Sale

Herenschoenen van Lureaux pre-orderen, vooruitbestellen of reserveren

Continue proberen wij nieuwe schoenen ontwerpen te introduceren. Vaak duurt het even voordat wij deze nieuwe modellen op voorraad hebben. Maar niet getreurd, want de schoenen zijn enkele weken van te voren te reserveren op deze pre-order pagina. Zo zorg jij ervoor dat je niet misgrijpt!

Passen De Vooruitbestelde Pre-Order Schoenen Niet?

Mochten de schoenen niet passen, dan kunnen de schoenen die besteld zijn op basis van pre-order uiteraard gewoon geruild of geretourneerd worden. Wij vergoeden de kosten van een eventuele retourzending.

Handgemaakte Pre-Order Herenschoenen Vooruitbestellen

Alle Lureaux producten zijn met de hand gemaakt. Dit maakt ons uniek. Geen lopende band werk, maar een ambachtelijk productieproces dat de kwaliteit waarborgt. Mede hierom beoordelen onze klanten ons als zeer goed.

Maatadvies Lureaux Pre-Order Schoenen

Lureaux schoenen vallen ongeveer één maat groter dan je gewend bent. Ons advies is daarom dan ook om één maat kleiner te bestellen dan je normaal draagt. Een voorbeeld: je draagt normaal gesproken maat 46, bestel dan Lureaux schoenen in maat 45! Passen de schoenen niet? Ruilen & Retourneren is gratis!

Vragen Over Lureaux Pre-Order Schoenen

Heb je een vraag? Bekijk dan onze klantenservice pagina. Beantwoord deze pagina jouw vraag niet? Stel je vraag dan via onze Live Chat (rechtsonderin deze pagina) of vul ons contactformulier in! Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk antwoorden.