Klantenbeoordeling = 9,3 Niet Goed Geld Terug Gratis Thuisbezorgd & Retour

VANDAAG: LAATSTE MATEN SALE (= EXTRA AANGEVULD & EXTRA AFGEPRIJSD) ÉN 1+1 POLO GRATIS T.W.V. 79,95

Eenvoudig je schoen een langere levensuur geven

Hoe behoud je jouw kleurrijke schoenen en wat te doen bij een vlek op de schoenen. Je wil natuurlijk dat je schoenen zo lang mogelijk meegaan. Door je schoenen goed te onderhouden blijven ze niet alleen mooi, maar verleng je ook de levensduur van je favoriete kleurrijke schoenen. Zo moeilijk is het dan ook niet om de schoenen van Lureaux te onderhouden. Wij leggen je het uit:

 

Lureaux schoenen zijn met de handgemaakt uit een combinatie van zacht leer en een speciaal ontwikkeld materiaal: premium leatherette. Dit materiaal is onlangs op de Europese markt geïntroduceerd en is met veel enthousiasme onthaald door schoenspecialisten.

 

Voorkomen is beter dan genezen

Natuurlijk beginnen we met het voorkomen dat de schoen vies wordt. Voorkomen is beter dan genezen. De schoenen zijn eenvoudig schoon te houden met een vochtige doek, dit is voldoende om een vlek er mee af te halen. Is de vlek echt te hardnekkig. Dan kan je proberen om het nogmaals met een druppel groene zeep te doen.

trouwschoenen

schoenen-bruiloft

 

Langere levensduur met schoenspanners

Gebruik schoenspanners voor een langere levensduur van je kleurrijke schoenen. Schoenspanners zorgen ervoor dat de schoenen er niet alleen beter eruit gaan zien maar ook de pasvorm behoudt.

Bij het maken van de schoenen wordt de schoen op de leest getrokken. Hiermee wordt de pasvorm van de schoen bepaald. De juiste schoenspanners zorgen ervoor dat de schoenen netjes en kreukvrij worden opgeborgen. Doe de schoenspanner direct na het dragen in de schoen. Het materiaal is dan nog warm en daardoor vormbaar.

De schoenspanners zijn gemaakt van cederhout. Dit heeft een speciale reden. Hout neemt onnodig vocht op dat in de schoenen en het leer is getrokken. Door vocht af te voeren ademen de schoenen beter, scheuren de schoenen minder snel en blijven de schoenen beter in conditie.

 

Langere levensduur met schoenspanners

Sinds kort verkoopt Lureaux dan ook schoenspanners. Deze schoenspanners hebben dezelfde leest als van de schoen zelf. Het is van belang dat je jouw eigen maat kiest voor de schoenspanner. De schoenspanners spannen namelijk precies de schoenmaat waar ze voor staan aangegeven. Een te grote maat rekt je schoen uit een een te kleine maat spant onvoldoende de schoen

Na al deze tips kan je aan de slag om jouw schoen een lange levensduur te geven!.

 

Bekijk ook: