Klantenbeoordeling = 9,3 Niet Goed Geld Terug Gratis Thuisbezorgd & Retour

PROFITEER NOG VAN CODE "LRXSAVE" (-13% OP ALLES!) + WIJ VOEGEN AUTOM. GRATIS 2 PAAR SURPRISE SOKKEN TOE AAN JE BESTELLING

Zo vind je de perfecte trouwschoenen voor heren

De juiste trouwschoenen voor heren maakt een outfit voor de grote dag pas echt compleet. In dit artikel vertellen we je alles over wat je moet weten over trouwschoenen voor heren.

Belangrijke criteria trouwschoenen

Als je op zoek gaat naar de perfecte trouwschoenen, dan zal je rekening moeten houden met bepaalde criteria. Het ene criterium zal voor de ene bruidegom (of gast) belangrijker zijn dan het andere criterium. Maar om de grote dag ook echt groots te beleven, is het belangrijk om over bepaalde zaken na te denken. Wat voor trouwschoen past bij het pak én zitten de trouwschoenen comfortabel? Je moet er namelijk wel een dag intensief op kunnen lopen. Er zijn gigantisch veel soorten en kleuren, maar welke trouwschoen kies je nou voor bij je pak? De belangrijkste criteria lichten we hieronder uit.

#1 Kleur van het pak

Veel mannen kopen eerst hun trouwpak en gaan daarna pas opzoek naar de perfecte trouwschoen. Maar als je al zeker weet dat je voor een bepaalde schoen wilt gaan, stem je je trouwpak daarop uit. Stem de kleur van jouw schoenen af met het trouwpak. Heb je opvallende trouwschoenen? Kies dan voor een trouwpak en overhemd met neutrale kleuren. Zo zorg je er voor dat de schoenen de echte eye-catchers zijn en niet wegvallen onder een pak met veel drukke prints en opvallende kleuren. Andersom: als je trouwpak felle kleuren en prints bevat, dan kun je voor het evenwicht beter kiezen voor schoenen met niet al te opvallende prints of kleuren. Let ook goed op dat de kleuren met elkaar overeen komen en niet vloeken. Draag je een riem? Koop dan een bijpassende riem die bij je schoenen past. Zo maak je je outfit helemaal compleet.

trouwschoenen

#2 Comfortabele trouwschoenen

Comfortabele schoenen zijn een must op je trouwdag. Er is niets vervelender dan pijnlijke voeten op je trouwdag. In tegenstelling tot de bekende merken, zijn hebben de schoenen van Lureaux nauwelijks tijd nodig om in te lopen. Klanten zijn bijzonder positief over het directe draagcomfort ("het lijken wel sneakers"). Dit komt omdat we niet krampachtig vasthouden aan oude technieken. Bovendien selecteren en ontwerpen we onze materialen, leest en schoenen op een manier die het directe draagcomfort aantoonbaar verbeteren. Koop je schoenen van een andere aanbieder? Begin dan meteen met het inlopen van je trouwschoenen. Voordat je een blaar- en pijnvrije bruiloft kunt beleven, ben je bij veel aanbieders al gauw een dag of drie kwijt om de schoenen goed in te lopen en zodoende op de dag zelf geen last te hebben van blaren, beknelling of dergelijke ongemak. Hoe eerder je de trouwschoenen hebt, hoe eerder je daar mee kan beginnen.

Overige Tips

- Pas de schoenen altijd aan het einde van de dag. Je voeten zetten altijd iets uit in de loop van de dag. Als je ze aan het einde van de dag past en ze zitten goed, dan weet je zeker dat je trouwschoenen e de juiste pasvorm zijn en dat de schoenen niet gaan knellen op de bruiloft.

- Kies voor schoenen waarbij de binnenkant van de schoen van leer is. Zo voorkom je overmatige transpiratie. Leer is poreus en zo raak je warmte uit het directe voetoppervlak gemakkelijk kwijt. Lureaux schoenen hebben een leren binnenvoering om warme voeten en transpiratie te voorkomen.

- Schoenen pas je met de juiste sokken. Sokken kunnen de comfort en pasvorm van de schoen veranderen. Als je bijvoorbeeld je trouwschoenen past met relatief dikke sokken, dan kunnen de schoenen te groot uitvallen op de bruiloft, omdat je waarschijnlijk relatief dunne sokken draagt. Draag daarom sokken die je ook op de bruiloft zult dragen en goed bij jou zitten.

Populaire trouwschoenen