Klantenbeoordeling = 9,3 Niet Goed Geld Terug Gratis Thuisbezorgd & Retour

PROFITEER NOG VAN 2x VOORDEEL: 1. VAKANTIEGELD-CODE "VG-24" + 2. MEGA MEI SALE (T/M 57% KORTING!)

Reviews Lureaux op Kiyoh

 

De schoenen van Lureaux zijn populair onder veel mensen vanwege hun comfort, stijl en uitstraling. Maar hoe zijn de reviews nou eigenlijk van Lureaux?

Marcel: Snelle verzending, soepele communicatie. Mooie producten waarbij aan alles net dat beetje extra aandacht wordt gegeven. Mooie bewaarzak voor de schoenen erbij, schoenlepeltje, riemen netjes in bewaarzakjes. Als laatste de schoenspanners, supermooi afgewerkt en passen perfect.

Van bovenstaande reviews worden wij natuurlijk super blij! Dit helpt niet alleen Lureaux, maar de reviews helpen ook andere kiezen bij hun bestelling.

Vandaag (02-01-2023) hebben wij de 3000 reviews behaald op Kiyoh. Wij willen iedereen bedanken voor de support en de tijd voor het schrijven van een review.

 

Positive reviews

Volgens veel klanten zijn de schoenen van Lureaux comfortabel om te dragen, met een goede pasvorm en ondersteuning voor de voeten. De klanten vertellen dat de schoen de hele dag door gedragen kan worden zonder enige moeite of pijn te ervaren.

Er zijn veel positieve opmerkingen over het uiterlijk van de schoenen. Kan ook niet anders :). Aan de hand van alle reviews op Kiyoh, vertellende klanten dat de schoenen er fashionable uitzien en goed passen bij verschillende outfits. De schoenen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen, dus er zit voor ieder wat wils bij. 

 

Klantenservice

Er zijn enkele negatieve reviews. Sommige mensen vertellen dat de schoenen te laat aankwamen of de schoen te groot of te klein vallen, wat leidt tot comfortproblemen.

 

Echter vinden de klanten, wanneer ze iets negatiefs ervaren, ze gemakkelijk en vriendelijk worden geholpen door de klantenservice en er een nette oplossing wordt verzorgd. Daarbij vindt de klant doorgaans dat het ruilen van de schoen gemakkelijk en soepel verloopt.

 

Tevreden

In het algemeen zijn de reviews van de schoenen overwegend positief. Veel mensen zijn tevreden met de comfortabele pasvorm, stijlvolle uitstraling en klantvriendelijkheid


Als je op zoek bent naar een goede kwaliteit schoen, dan zijn de schoenen van Lureaux wellicht een goede optie voor jou.