Klantenbeoordeling = 9,3 Niet Goed Geld Terug Gratis Thuisbezorgd & Retour

VANDAAG: LAATSTE MATEN SALE (= EXTRA AANGEVULD & EXTRA AFGEPRIJSD) ÉN 1+1 POLO GRATIS T.W.V. 79,95

De nieuwe collectie staat online!

Eindelijk is het weer zo ver! Er is een nieuwe collectie kleurrijke schoenen te verkrijgen op de webshop van Lureaux. Wij hebben deze keer groots uitgepakt met nog meer kleurige uitblinkers. Deze nieuwe collectie schoenen bestaat uit kleurige veterschoenen, sneakers en niet te vergeten nieuwe brogue schoenen!

 

Unieke prints en opvallende kleurencombinaties

Onze nieuwe schoenencollectie is met veel passie ontworpen. Uiteraard hebben wij rekening gehouden met de laatste modetrends! Wij vinden dat het huidige straatbeeld wel wat kleuriger mag worden, toch? De nieuwe collectie veterschoenen, sneakers en brogue schoenen zitten vol met de meest unieke prints en opvallende kleurencombinaties. Bent je op zoek naar een schoen die van top tot teen versierd is met een toffe print? Dan ben je op het juiste adres!

Maak kennis met onze nieuwe collectie

COLOR PARADE: een schoen waar je echt niet om heen kan. Deze schoen kan alleen maar gedragen worden door mannen die wel tegen complimenten kunnen. Een fantastische veterschoen met gekleurde, metallic draden. De achtergrond is zwart, waardoor de kleuren perfect tot zijn recht komen.

BLUE MIRACLE: de blue miracle is echt een wonder. Deze schoen heeft een toffe print, gecombineerd met verschillende kleuren blauw en een mooi bloembed. Het bloembed ligt als ware op de print, wat de veterschoen zo uniek maakt. Door het kleurgebruik krijgt de schoen een levendig tintje!

BLUETASTIC: een bijzondere schoen met de kleuren blauw en groen. Er is veel te zien op deze veterschoen, de lijnen die in het stof zitten gaan kris kras door elkaar heen, de groene kleur gecombineerd met het (donker) blauwe, maakt de schoen bijzonder. Een echte aanrader!

Blue Miracle Veterschoen

Blanc Mystery Sneaker

 

MYSTERY: het mysterieuze in deze schoen komt niet alleen naar boven door de print, maar ook zeker door de kleur. Alles bij elkaar maakt deze schoen tot één geheel.

BOA BOA: een veterschoen met een mooie bruine slangenprint. Deze schoen is makkelijk te combineren en past vrijwel bij alle outfits. Ondanks dit, is de schoen een pareltje van je outfit!

De parels van onze collectie

De twee nieuwe brogue schoenen in de collectie genaamd: ‘Amsterdam’ en ‘Groningen’ zijn de parels van de collectie! Twee totaal verschillende brogue schoenen. De ‘Groningen brogue schoen’ is een schoen waarbij er is gekozen voor één opvallende kleur, okergeel. De okergele kleur springt er meteen uit. Door de okergele kleur te combineren met groen en blauw, maakt dit een unieke, maar toch rustige schoen om te dragen.

De ‘Amsterdam brogue schoen’ is een schoen die gemakkelijk elke dag te dragen is. Dit komt door de kleurencombinatie, toch springt de Delfts blauwe kleur er zeker uit!

Maak kennis met onze nieuwste sneakers

Buiten dat wij bekend staan om de kleurrijke veterschoenen, hebben wij ook kleurrijke sneakers uitgebracht. Wij kunnen ons zo voorstellen dat je de veterschoenen eens aan de kant wil laten staan en in wil ruilen voor een makkelijke 

 

sneaker. De printjes en het kleurgebruik hebben wij natuurlijk meegenomen bij het ontwerpen van de sneakers. Zeker de moeite waard om een kijkje bij te nemen!

De LRX ONE sneakers zijn opnieuw uitgebracht in twee verschillende modellen. De Rome en de Lisboa. Deze sneakers hebben een grijze zool in plaats van een witte. Dit geeft de sneaker een andere impressie.

 

Meer weten over onze nieuwste collectie? Bekijk het hier!

Boa Boa Shoe

Misschien vindt je deze schoenen ook leuk