Klantenbeoordeling = 9,3 Niet Goed Geld Terug Gratis Thuisbezorgd & Retour

PROFITEER NOG VAN 2x VOORDEEL: 1. VAKANTIEGELD-CODE "VG-24" + 2. MEGA MEI SALE (T/M 57% KORTING!)

Nette schoenen met print, maakt de man of niet?

Schoenen maken de man. Dat heb je vast wel eens gehoord. Maar is het ook echt zo? Want, zeg nou zelf, een afgetrapte schoen vindt niemand charmant of stijlvol. Jij wel? Nette schoenen met print maken niet alleen jou uniek maar maken ook jouw outfit uniek!

 

Vroeger was er niet veel verschil tussen herenschoenen. Er was vrij weinig keuze. Dat is nu wel anders. De schoen is een hot item geworden bij de outfit. Misschien is de schoen wel het meest belangrijke onderdeel van je outfit. Mannen vinden het steeds belangrijker hoe ze er uit zien en wat ze dragen.

 

Een gat in de markt

Tegenwoordig zie je dan ook van alles voorbij komen. Met name de nette schoenen met print zijn dan ook een gat in de markt. Mannen houden niet van kuddegedrag en vinden het leuk om er anders uit te zien dan hun medemens. Dit is precies de frustratie die wij hadden - en waarom wij Lureaux zijn gestart: de schappen lagen vol saaie en ouderwetse schoenen. Wij houden ons hier ver van en zijn momenteel nummer 1 in kleurrijke schoenen in Europa.

Wij steken het niet onder stoelen of banken. Maar een beetje lef moet je wel hebben om onze schoenen te dragen. Maar heb je dat? Dan kan het dragen van Lureaux schoenen enkel complimenten en leuke gesprekken opleveren. Kleurrijke schoenen zijn een echte eye-catcher. Wees dan ook niet bang om deze schoenen te dragen en te combineren met je kledingstukken.

 

Een zakkelijke nette schoen met print

Is het zakelijk handig? Verschilt natuurlijk per werkgever. Maar tegenwoordig zijn kleurrijke print schoenen net zo geaccepteerd als een pak zonder stropdas. Wij zijn het bruin, zwart of blauw in de herenschoenen wel een beetje beu. Wat wij zien in de praktijk is dat veel Lureaux klanten het onderscheidend vermogen van Lureaux schoenen gebruiken om (extra) goed herinnerd te worden door 

trouwschoenen

schoenen-bruiloft

 

zakenrelaties. Handig om gesprekken aan te gaan, deals te closen, promotie te krijgen (want, je wordt zeker niet vergeten met deze schoenen op de werkvloer!).

Onze all-time favorite schoenen

Zijn deze nette schoenen met print een korte termijn trend? Nee zeker niet. Door de jaren heen hebben wij gemerkt dat kleurrijke schoenen alleen maar populairder worden. Kijk om je heen. Alles wordt tegenwoordig met printjes bedrukt. Printjes op truien, shirts en zelfs op broeken. Eenmaal kleurrijke schoenen gedragen, dan zal je niet meer zo snel terug gaan naar die saaie zwarte schoen. Wij zijn er 100% zeker van dat de populariteit van deze schoenen alleen maar verder zal stijgen. Ben jij een early-adopter of ben jij de laatste die ze aanschaft? Doe je voordeel met één van deze all time favorites...

 

 

Misschien vind je deze schoenen ook leuk

Populaire Trouwschoenen

Colorful Paisley

Andere sneakers uit het assortiment

Blue Fantasy

Andere sneakers uit het assortiment

Herringbone

Andere sneakers uit het assortiment

Silver Spider