Klantenbeoordeling = 9,3 Niet Goed Geld Terug Gratis Thuisbezorgd & Retour

PROFITEER NOG VAN 2x KORTING: SUPER VOORJAARSSALE (=KORTING T/M 54%) + 12% EXTRA KORTING MET CODE "TODAY12"

Kleurrijke schoenen VS saaie zwarte schoenen

‘’Als ik eerder had geweten dat ik met deze schoenen vrouwen kan versieren, dan had ik nooit die zwarte schoenen gedragen’’. ‘’Er zit één nadeel aan deze schoenen. Koop je eenmaal kleurrijke schoenen, dan is de rest maar saai. Je wilt nooit meer wat anders’’.

Dit zijn reviews die regelmatig online worden geplaatst op de webshop. Ik kan natuurlijk helemaal uitleggen wat kleurrijke schoenen beter maakt, dan die saaie zwarte schoen. Maar zulke reviews zeggen eigenlijk al genoeg.

 

Oog voor het muiltje

In het straatbeeld kom je eigenlijk 9 van de 10 keer zwarte, blauwe of misschien een grijze schoen tegen. Wanneer iemand een print schoen draagt of een kleurrijke schoen valt je oog meteen op dit muiltje.

 

Stel je voor je loopt in de stad en het is best druk. Je kijkt eens om je heen naar de mensen die je voorbij komen lopen. Op een gegeven moment komt net die persoon voorbij met een net iets te opvallende schoen aan zijn voet. Het valt meteen op en zonder dat je het door hebt, moet je er eigenlijk wel een beetje om lachen. Niet omdat het een net iets te overdreven schoen is. Nee, omdat je van deze schoen eigenlijk wel vrolijk werd.

 

Kleurrijke schoenen tovert niet alleen jou maar ook iemand anders een lach op zijn gezicht. De ouderwetse saaie schoen hebben wij nou wel eenmaal gezien. Het is tijd voor wat meer kleur en meer printjes in het straatbeeld.

Red-Spider-Shoe

Blue-Gloriosa-shoe

 

Veterschoenen met print

Het lijkt misschien ingewikkeld, een schoen met print combineren in je outfit, maar dat is het juist niet. In tegenstelling tot de zwarte schoen is een print schoen nog makkelijker te combineren. Je hoeft alleen de ondertoon van de schoen te matchen met je outfit.

 

Een voorbeeld: je hebt een blauwe jeans aan met een shirt waarbij er een opdruk op zit. De opdruk heeft verschillende kleuren, moeilijk, moeilijk, want welke kleur schoen moet je er nou bij combineren? Natuurlijk een print schoen, Doordat de print schoen verschillende kleuren bevat. Past de schoen perfect bij jouw outfit!

 

Uit de praktijk

Nu wij toch bezig zijn. Nog een voorbeeld uit de praktijk. Je hebt een zwarte jeans aan met een zwart overhemd. Best een saaie outfit, is het niet? Ga voor een print schoen. Het hoeft nog geeneens te zijn dat de kleur zwart terugkomt in de schoen. Integendeel, doe er een hele andere kleur schoen onder en je outfit heeft een hele upgrade gekregen. Zo is je outfit niet hetzelfde als tal van andere personen die je tegenkomt op straat.

 

 

Moraal van het verhaal: wees uniek wat je draagt. Er zijn genoeg mensen die saaie kleuren dragen.

Botanicus-Shoe

Misschien vindt je deze schoenen ook leuk