Klantenbeoordeling = 9,3 Niet Goed Geld Terug Gratis Thuisbezorgd & Retour

PROFITEER NOG VAN 2x KORTING: SUPER VOORJAARSSALE (=KORTING T/M 54%) + 12% EXTRA KORTING MET CODE "TODAY12"

Brogue schoenen, de nieuwe trend?

Brogue schoenen zijn een tijdje weg is geweest uit het straatbeeld. Waarschijnlijk weten veel mensen ook niet precies wat brogue schoen precies zijn. Toch zijn deze schoenen echte klassiekers te noemen. Een schoen die je absoluut niet kon wegdenken uit het straatbeeld. Zijn Brogue schoenen terug van weggeweest?

Zoals de meest fashion-items in komen stijlen van weleer, later weer terug in een retro jasje. Omdat wij niet bekend staan om de simpele patronen en kleuren, hebben we de brogue schoenen terug laten komen met een kleurrijke wist!

Verzamelnaam voor perforaties

Brogue is eigenlijk een verzamelnaam voor alle schoenen met decoratieve gaatjes in bovenkant van de schoen. Vroeger hadden deze gaatjes de functie om water en vocht af te voeren. Tegenwoordig staan wij niet met onze schoenen op vochtig terrein en is de functie van brogue schoenen een beetje verloren gegaan. Brogue schoenen worden dan nu ook gedragen omdat het er klassiek en modieus uit ziet.

 

Opnieuw uitgevonden

Daarbij hebben wij de brogue schoenen opnieuw uitgevonden. Weg met bruin of zwarte kleur brogue schoenen. Wij ontwikkelde kleurrijke brogue schoenen. Klassiek, maar toch modern en zeker makkelijk te combineren.

 

De brogue schoen op de afbeelding is daar dan ook mooi een voorbeeld van. De mooie tinten maken een echte eye catcher van de schoen. De kleuren beige, crème wit en bruin komen fantastisch met elkaar overeen. Heb jij wel eens zo’n kleurencombinatie bij een schoen gezien?

Alkmaar Schoen

Haarlem Schoen

 

De combinatie met zilver en glanzende zwart, maakt deze schoen erg speciaal. Onder een zwart pak of gewoon onder een donkere jeans, is deze schoen goed te combineren. Een iets uitdagendere brogue schoen, misschien wat voor jou?

 

Brogue schoenen zijn dus zowel netjes als casual te dragen. Maar hoe combineer je deze schoenen nu eigenlijk? Alle brogue schoenen kunnen gemakkelijk gedragen worden met een jeans of pantalon. Stem je kleur broek af met je schoen: Heb je een donkere brogue schoen, kies dan voor een tintje lichtere spijkerbroek. Heb je een lichte schoen, kies dan juist voor een tint donkere broek.

 

Wij helpen graag!

Kom je er nou echt niet uit bij het combineren van de Brogue schoen? Maak gebruik van onze live-chat of stuur een mail naar ons. Wij helpen jou graag verder bij een perfecte outfit.

Misschien vindt je deze Brogue schoenen ook leuk