Gratis Thuisbezorgd Klantbeoordeling = 8,9 Gratis Ruilen & Retour
| | | |
 • Teletest Lureaux Herenschoenen Teletest

  Teletest

  Normale prijs: € 130,00

  Special Price € 89,95

 • Melo Lureaux Herenschoenen Melo

  Melo

  Normale prijs: € 130,00

  Special Price € 99,95

Zakelijke schoenen van Lureaux

Op zoek naar mooie zakelijke schoenen? Lureaux heeft unieke zakelijke schoenen die passen in iedere bedrijfsomgeving. Of het nu gaat om een meeting, sollicitatie of gewoon een day-at-the-office, Lureaux zorgt er voor dat jij over de juiste zakelijke schoenen beschikt. Lureaux heeft verschillende zakelijke schoenen waarmee je simpel een professionele indruk achterlaat. Bovendien zijn de zakelijke schoenen van Lureaux nog zeer betaalbaar en brengen ze de nodige flair in je outfit.

Zakelijke schoenen combineren

De zakelijke schoenen van Lureaux zijn erg makkelijk te combineren met ieder pantalon of spijkerbroek. Door het gebruik van unieke patronen en kleuren passen de zakelijke schoenen nagenoeg bij iedere outfit. Onze zakelijke schoenen zorgen dat je uitstekend voor de dag komt. Met de zakelijke schoenen van Lureaux, ben je altijd goed voorbereid!

Zakelijke schoenen Online Bestellen bij Lureaux

Bij Lureaux bestel je gemakkelijk je zakelijke schoenen online. Je zakelijke schoenen zullen, mits je ze op een doordeweekse dag voor 20.30 besteld hebt, de volgende dag nog thuisbezorgd worden. Passen je zakelijke schoenen niet? Geen probleem, zorg ervoor dat je deze zakelijke schoenen onbeschadigd en ongedragen terugstuurt naar Lureaux en wij sturen je direct een andere maat!

Zakelijke schoenen, voor de young professional

Ben jij ook klaar met het dragen van saaie zakelijke schoenen? Wij ook! Daarom proberen wij om iedereen te voorzien van mooie, bijzondere zakelijke schoenen.