Gratis Thuisbezorgd Klantbeoordeling = 8,9 Gratis Ruilen & Retour
| | | |
 • Teletest Lureaux Herenschoenen Teletest

  Teletest

  Normale prijs: € 130,00

  Special Price € 89,95

 • Melo Lureaux Herenschoenen Melo

  Melo

  Normale prijs: € 130,00

  Special Price € 99,95

Handgemaakte schoenen van Lureaux

Alle schoenen van Lureaux zijn met de hand gemaakt. Op zoek naar handgemaakte schoenen? Dan zit je bij Lureaux helemaal goed! Lureaux heeft verschillende handgemaakte schoenen waarmee je simpel een goede indruk achterlaat. Handgemaakte schoenen zorgen voor een unieke uitstraling. Bovendien zijn de handgemaakte schoenen van Lureaux nog zeer betaalbaar ook!

Handgemaakte schoenen combineren

De handgemaakte schoenen van Lureaux zijn erg makkelijk te combineren met iedere outfit. Bij onze handgemaakte schoenen is de passie en toewijding direct zichtbaar in de top-kwaliteit. Geef je spijkerbroek de finishing touch en draag handgemaakte schoenen van Lureaux!

Handgemaakte Schoenen Online Bestellen bij Lureaux

Bij Lureaux bestel je gemakkelijk online de handgemaakte schoenen. Je handgemaakte schoenen schoenen zullen, mits je voor 20.30 besteld hebt op een doordeweekse dag, de volgende dag nog thuisbezorgd worden. Passen je handgemaakte schoenen niet? Geen probleem, zorg ervoor dat je deze handgemaakte schoenen onbeschadigd en ongedragen terugstuurt naar Lureaux en wij sturen je direct een andere maat!

Handgemaakte schoenen niet exclusief genoeg?

Neem contact met ons op en laat ons weten wat je voor handgemaakte schoenen zou willen zien in ons assortiment. Wij staan altijd open voor goede suggesties!