Gratis Thuisbezorgd Klantbeoordeling = 8,9 Gratis Ruilen & Retour
| | | |

Flashy Brown (Riem) - PRE-ORDER

Op voorraad

Normale prijs: € 50,00

Special Price € 44,95

Dit is een PRE-ORDER artikel met PRE-ORDER KORTING
Verwachte leverdatum = eind maart 2019
Gratis retourneren binnen 3 maanden ( )
Gratis ruilen binnen 3 maanden ( )
1 jaar garantie
Klantenbeoordeling = 8.9/10 =

Let op: Dit is een PRE-ORDER artikel. Je ontvangt KORTING op dit artikel ter compensatie voor de langere levertijd. De verwachte leverdatum is eind maart 2019. Wil je zowel een pre-order artikel als een direct leverbaar artikel bestellen? Zorg er dan voor dat je hiervoor twee aparte bestellingen plaatst. Zo kunnen wij je namelijk voor beide verzendingen een Track & Trace code sturen. Om de exclusiviteit van onze riemen te waarborgen, worden Lureaux riemen altijd in gelimiteerde oplage uitgebracht. Wil je niet misgrijpen? Zorg dan dat je op tijd bestelt.
Maatadvies: Wil je jouw riemmaat weten? Neem dan een meetlint voor het achterhalen van de omtrek van je heup. Leg het meetlint over de plek waar je jouw riem wenst te dragen. Komt de meting uit op 80-95 centimeter? Ga dan voor riemmaat 90. Komt de meting uit op 90-105CM? Kies dan voor riemmaat 100. Komt de meting uit op 100-115CM? Kies dan voor riemmaat 110.

* Verplichte velden

Normale prijs: € 50,00

Special Price € 44,95

  • Productbeschrijving

Details

Lureaux riemen zijn met de hand gemaakt van een speciaal geselecteerd synthetisch materiaal, polyurethaan. Als je synthetisch materiaal nog associeert met lage kwaliteit, snelle slijtage of slecht ademende stoffen, dan is het hoog tijd om dit beeld bij te stellen. Dit hoogwaardige synthetische materiaal is onlangs op de Europese markt geïntroduceerd en is met veel enthousiasme onthaald door zowel specialisten als de consument. Deskundigen beschouwen dit materiaal zelfs als superieur aan de meeste soorten leer. Daarom wordt dit materiaal tegenwoordig gebruikt voor het vervaardigen van producten van hoge kwaliteit. Enkele belangrijke eigenschappen:
Duurzaam (zelfs na langdurig dragen)
Uitstekend Comfort
Krasbestendig
Kleurvast
Eenvoudig schoon te houden (afnemen met een vochtige doek is voldoende)
100% Vegan

COMBI-DEALS

1. Combineer minimaal 1 paar schoenen + 1 riem en ontvang 10 euro KORTING op het totaalbedrag van je bestelling.
2. Combineer 1 paar schoenen en/of riem + 1 paar sokken voor (nog eens) 5 euro KORTING.

Bruine Schoenen | Designer Kleurrijk Flashy Brown - PRE-ORDER

Flashy Brown - PRE-ORDER

Normale prijs: € 109,95

Special Price € 99,95