Klantenbeoordeling = 9,3 Niet Goed Geld Terug Gratis Thuisbezorgd & Retour

! EINDELIJK.. TERUG SINDS 2019: MEGA MEI SALE !

Deze sneakers geven je een directe STIJLUPGRADE

In april 2022 hebben wij een nieuwe ontwerp sneakers gepresenteerd. Een andere schoen dan dat je van ons gewend bent, maar zeker niet minder speciaal. Wij willen een unieke schoen voor iedereen, en zo min mogelijk kuddegedrag (lees: dezelfde saaie bruine en zwarte schoenen voor mannen). Tijden zijn veranderd en je mag laten zien wat je draagt en waar je voor staat. Stijlvol, origineel en onderscheidend. Dat zijn deze sneakers! Wees uniek en probeer deze sneakers van eigen bodem vandaag nog.

Lureaux twist

De sneakers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor hoef je de schoen niet of nauwelijks hoeft in te lopen. Op het eerste oog zijn de sneakers niet al te opvallend. Maar niets is minder waar. Wij hebben er natuurlijk een ‘’Lureaux twist’’ aan gegeven. In het midden van de sneaker is gebruik gemaakt van een bijzondere print. 9 van de 10 sneakers van "de bekende merken" zijn van één soort materiaal gemaakt. Saai toch?

 

LRX-ONE Blue

De sneakers zijn in drie verschillende kleuren te verkrijgen. LRX-ONE Blue. Dit is een echt lente/zomer sneaker. Door de lichte kleuren combinatie kan de sneaker makkelijk gecombineerd worden. Met een lichte, midden of donkere jeans of ga jij voor een beige pantalon? Wij zouden zeggen spice it up! Combineer er een lekker vrolijk op los met een kleurrijk shirt of trui.

LRX ONE - BLUE - Sneakers Lureaux

LRX ONE - GREEN - Sneakers Lureaux

 

LRX-ONE GREEN

De LRX-ONE Green heeft de detail op de kleuren combinatie. Het lichte met het donkere materiaal maakt de schoen luxe en mysterieus. Met deze sneaker kom je stijlvol voor de dag. In deze sneaker is tevens gebruikt van de kleur zilver. Niet al te opvallend maar wel aanwezig. Dit maakt de schoen chique en tegelijkertijd sportief. Deze sneaker kan dan ook zeker goed gecombineerd worden onder een sportieve outfit, maar ook zeker onder een nette outfit.

Een voorbeeld: combineer een groen overhemd met een zwarte of grijze pantalon en de LRX-ONE Green.

 

LRX-ONE RED

De laatste is eigenlijk één van onze favoriete kleurencombinaties van deze sneakers. De rode kleur is prominent aanwezig in deze sneaker en zorgt voor een echt "Wauw-effect". Dit is dan ook weer een sneaker die gemakkelijk te combineren is met verschillende kleuren kledingstukkenLRX-ONE RED is een echte top-favoriet. 

 

Een unieke sneaker

Nog een leuk feitje: de schoenen zijn limited-edition. Lureaux maakt altijd maar een beperkt aantal schoenen. Waardoor je praktisch nooit iemand met dezelfde sneakers tegenkomt :)

LRX ONE - RED - Sneakers Lureaux

Misschien vindt je deze sneakers ook leuk